Бившият футболист на Левски – Жерсон Кабрал, говори пред медиите в Гърция за предстоящия сблъсък от втория предварителен кръг между „сините” и ПАОК. Нидерландецът, който в момента е част от Йоникос, се изказа ласкаво за родния гранд.

„Левски е голям клуб с фантастични фенове. Следя „сините”, те се върнаха на правилния път, печелейки Купата на България. Философията на клуба е да атакува постоянно, но в Европа трябва да си умен, особено срещу отбори като ПАОК. Ако им позволиш, ще те убият. Гръцкият им има предимство преди мачовете, но трябва да уважава Левски”, заяви Кабрал пред metrosport.gr.

„Левски се промени, откакто аз бях в клуба. Познавам Николай Михайлов. Той е много добър вратар, има опит и е лидер. Също така страхотен играч е Георги Миланов, но не го познавам лично. Левски е опасен отбор. Познавам атмосферата на „Тумба” от Гари Родригес (б.а. двамата са братовчеди), но привържениците на „сините” също са способни да създадат гореща атмосфера. Не мога да кажа коя е по-темпераментна публика”, каза още крилото.