Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри, че е ядосан от загубата на точки при гостуването на Етър от 23-ия кръг на Първа лига. Срещата завърши при 1:1, а специалистът отбеляза, че смените, които е направил не са дали търсения резултат. Все пак наставникът добави, че не може вината да се хвърля върху тях и добави, че такива неща се случват във футбола.

„Със сигурност трябваше да победим. През цялото време търсехме обръщане на мача. Като търпение и движение на топката първата част бе добре, но нямахме паса напред. През втората част водихме пак играта, хвърлихме много сили в тия контраатаки. Като останахме с човек повече трябваше по-бързо да зараборим с топката. Направихме смени, които не дадоха резултат. Може би там не можахме да постигнем, победата. 20 минути бяхме с човек повече. Тези смени трябваше донесат свежест и скорост, но не се получи. Случва се. Така бяхме подготвили нещата, да влязат хора, които могат да решават мачове, но не се случи“, анализира Илиан Илиев в интервю пред DIEMA SPORT.

„При нареждането не бива да допускаме грешки. Може да стане индивидуална изява на футболист, но при нареждането не бяхме добре и така ни отбелязаха. На чужд терен владеехме играта. Не лесно. Може би това, че искахме победата накрая ни скова“.

„Нека не хвърляме вината върху резервите. Идеята бе да влезе креативен играч. Като цяло стояхме добре, предвид, че от първата минута изостанахме, не допуснахме втори гол“.

„Спечелихме с Верея срещу Левски с 2:0 в първия мач, загубихме последния с 0:1. Първо трябва да се възстановим. Не сме пазили някои момчета умишлено, но някои трудно ще изиграят три мача, Пепи, Жоро. Ще има промени, дано са за добро. Като цяло трябва да сме по-близо до линиите и да сме по-освободени в атаката“, завърши Илиев във връзка с предстоящото домакинство на Левски.