Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира философски загубата от Витоша Бистрица в последния кръг от редовния сезон. Специалистът сподели, че днешният ден е бил от онези, в които тимът му не е имал никакъв късмет.

Илиев поздрави домакините за постигнатата първа победа в елита, но изрази съжаление, че тя е дошла именно срещу неговия тим.

Витоша се наложи с 1:0 след гол на капитана Даниел Пеев през първото полувреме.

„Никой не е доволен, когато загуби. Днес бяхме отборът, който владееше инициативата, но не си вкарахме положениеията. Имахме няколко чисти положения, през второто полувреме те бяха поне три, но не успяхме“, сподели той.

„Добре, че това се получи в този мач, който няма особено значение за класирането. Надявам се в следващите мачове да бъдем по-концентрирани пред гола и в ситуациите, при които Витоша ни създаде проблеми. Днес влязоха нови хора, момчета, които не са играли дълго време. Искахме да видим с какво разполагаме. В някои сиуации можехме да търсим фланговете, вместо да атакуваме през центъра. Въпреки затворената игра на Витоша през второто полувреме, все пак успехме да създадем някои истуации“, каза още Илиев.

„При нас няма титуляри и резерви. Има хора, които са играли повече и други, които не са играли толкова много, но всички показаха добри неща. Фабио изигра първия си мач като титуляр, а той не е играл близо година. Видяхме някои неща, които искахме да видим, за да може той да остане при нас за по-дълго.“

„Колелото се върти, може би днес бе такъв ден, че цял ден да играем, нямаше да вкараме. Днес, освен победата, разбира се, търсихме и други неща.“

„Който и противник да ни се падне в плейаутите, всички са еднакво силни. Като изключим един отбор, всички други сме с изравнени сили. Играли сме срещу всички и се познаваме. От понеделник започваме да се готвим за тези мачове“, сподели още треньорът на Черно море.