Наставникът на Верея Илиан Илиев за пореден път категорично опроверга информациите, че има финансови проблеми в клуба. В специално интервю за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT той заяви, че всичко е платено и няма несгоди от подобно естество.

Етър и Верея затварят третия кръг и ще търсят първа победа 

„Сега долу-горе разбирам и Сашо Томаш защо миналата година отборът играеше така затворено. Просто не искаха да рискуват, защото при ситуации за контраатака може да се получат такива мачове“, коментира Илиан Илиев във връзка с поражението с 0:4 от Черно море .

„По начина, по който искаме да играем – да пресираме високо противника, сме подложени на такива моменти. Съгласни сме да губим мачове, но не заради детински грешки. Наша е задачата да преосмислим. Момчетата до сега не са пресирали така високо, но имаме доста време и трябва да преосмислим нещата, за да не се получават такива ситуации“, продължи специалистът.

„Това, което искахме е да държат топката. Имахме флангови атаки. Играхме 4-4-2 с Черно море, на моменти 4-2-4 , но виждате, че там ни куцат нещата. С трансфери трудно ще се търсят решения. Засега това е. Трябва да търсим промяна. Последните 30 минути са ни трудни“, добави наставникът.

„Няма финансови проблеми на играчите им е изчистено всичко. Може да има една-две премии, но заплатите са изчистени“, завърши Илиан Илиев.