Вратарят на Монтана Христо Иванов демонстрира оптимизъм за започналия вече сезон на своя отбор. В първия си мач Монтана завърши 0:0 като гост на Левски, а според опитния страж тимът е можел и да спечели.

"Получи се един добър мач като за първи мач от първенството. Дойдохме на един негостоприемен стадион, искахме да вземем нещо, радвам се, че успяхме. Имахме нашите шансове, но не успяхме да се възползваме", сподели Иванов.

"Мисля, че толкова положения на Герена не сме имали, и то 2-3 чисти, можеше да вкараме гол и съжаляваме."

"Трябва да сме по-добре от миналата година, да не играем бараж. Направихме доста боеспособен състав, по-добър от миналата година. Конкретни цели и места не искам да афиширам. Мисля, че Монтана ще бъде по-добре от миналия сезон."

"Това с втората осмица, с нулирането на точките ми идва странно, защото все едно първия полусезон, първите 26 мача няма да имат значения след това. Малко ми е странен този формат, дано се окаже печеливш."

"Не мога да коментирам ситуацията в Левски. Ясно е, че Левски винаги трябва да побеждава, нормално е феновете да бъдат нервни."

Относно работата с новия треньор, Христо Иванов коментира: "С оглед на амбициите ни дойдохме да се надиграваме. Просто стилът, нещата, които иска от нас, са по-различни."