Гьозтепе на Станимир Стоилов завърши наравно 1:1 при гостуването си на Чорум. Двубоят беше от 20-ия кръг на турската Първа лига. Рамон Паскал Лундквист даде аванс на измирския клуб в 46-ата минута, а малко след това Жералдо изравни. 

Стоилов, за когото това беше първо равенство начело на "Гьоз-Гьоз" не можеше да разчита на цели седем свои футболисти заради травми или грип, повечето от които основни. 

Гьозтепе събра 39 точки и остава на второ място във временното класиране. Чорум, който имаше шест победи и едно равенство в последните си седем мача в първенството, е четвърти с 34 точки. 

Двубоят започна равностойно, като в началото на мача и двата отбора рядко застрашаваха противниковата врата. В 19-ата минута проблемите пред Стоилов се увеличиха, след като един от основните халфове Доган Ердоган получи контузия и беше заменен от 19-годишния нигериец Антони Денис, за когото това беше дебют за първия отбор на Гьозтепе. Малко след това Арда Йозджимен отрази опасен удар на Михал Налепа от границата на наказателното поле. 

Постепенно Гьозтепе изнесе играта в половината на своя съперник, като пред Алиу Траоре и Рамон Лундквист се откриха възможности, но те не затрудниха противниковия вратар. В 45-ата минута Арда Йозджимен блесна със спасяване, след като изби удар с глава отблизо на Ахмет Саат. 

Втората част започна страхотно за отбора на Мъри Стоилов. В 46-ата минута Рамон Лундквист получи на около 30 метра от вратата. Шведът отправи страхотен удар, който се удари в горната греда и влезе във вратата на Чорум за 0:1. 

Домакините бързо се върнаха в мача след груба грешка на Огюн Байрак. Десният бек върна слабо топката към Арда Озджимен, което позволи на Жералдо да я овладее, да излъже вратаря и на празна врата да вкара за 1:1. 

В 75-ата минута Ахмед Йълдъз пропусна страхотна възможност отново да изведе Гьозтепе напред. Халфът засече подаване на Ялчин Каян, но от няколко метра прати топката над вратата. 

В следващия кръг на Гьозтепе му предстои градско дерби срещу Алтай.