Гьозтепе на Станимир Стоилов завърши 1:1 при гостуването си на Тузласпор. Срещата беше от 30-ия кръг на турската Първа лига. Уилям Тогу откри резултата в 58-ата минута, а пет по-късно Рамон Лундквист изравни. 

"Жълто-червените" остават на второ място във временното класиране с 60 точки, като са все по-близо до директна промоция в Суперлигата. Отборът на Мъри има осем точки аванс пред третия Чорум, а до края остават четири кръга. Тузласпор е 15-и с 32 точки. 

В 14-ата минута се откри първата добра възможност за гол пред един от двата отбора. Ромуло свали топката за Ялчън Каян в наказателното поле. Капитанът на Гьозтепе отправи удар от десетина метра, с който вратаря се справи. В 27-ата минута вратарят на гостите Матеуш Лис със страхотен пас изведе Билал Месауди сам срещу стража на домакините, но алжирецът не успя да го прехвърли. 

В 38-ата минута Месауди пусна извеждащ пас към Ромуло. Бразилецът се пребори със защитник и опита да преодолее вратаря, който успя с една ръка да играе с топката, а след това негов съотборник изчисти от голлинията. 

Тузласпор излезе напред в резултата в 58-ата минута. Тогава Амину Умар опита подаване, но след рикошет в Ялчън Каян топката се озова в Уилям Тогу, който с удар в далечния ъгъл вкара за 1:0. Първоначално попадението не беше признато, след като страничният съдия вдигна флага, но след намесата на ВАР домакините поведоха. 

Гьозтепе бързо възстанови равенството. В 63-ата минута Рамон Паскал Лундквист се справи със защитник отдясно и опита остро центриране, което обаче изненада вратаря и топката влезе в далечния ъгъл за 1:1. 

В 72-ата минута Лундквист изпълни пряк свободен удар на около 30 метра от вратата, като прати топката опасно покрай вратата.