Новият президент на БФС - Героги Иванов, коментира наградите за "Футболист на годината" и изненадващо сподели, че скоро може да направи среща с Димитър Бербатов.

"С най-голям интерес гледах наградените футболисти. И тримата заслужаваха да спечелят и трябва да са пример за останалите. Имаме нужда от качествени играчи в националния отбор."

"Това, което не ми хареса, е че имаше много чужденци сред призьорите днес. Трябва да работим в школите, да развиваме таланти и все повече родни момчета да печелят тези награди."

"Трябва в детско-юношеските школи да се работи много. Искаме да имаме все повече добри футболисти. Младежкият национален отбор показа, че имаме потенциал, това е следващата вълна национални състезатели."

"Ние като спортисти искаме винаги да побеждаваме. Аз казах, че имаме големи очаквания за Европейските квалификации, но сега за Лигата на нациите бяхме по-умерени. Играчите обаче трябва да свикнат с напрежението, защото ако искаме да се класираме на голям форум няма как да стане по друг начин."

„Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма полза. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФС. 

"Планираме изпълкома за 21-март. Тогава ще обсъдим наболели проблеми, но не очаквайте там д правим генерални промени. За най-дългия път се тръгва от една малка крачка.", завърши Георги Иванов - Гонзо.