Осем години от последната купа на България за футболния Левски тогавашният капитан на „сините“ Елин Топузаков вече като помощник-треньор коментира представянето на тима в турнира този сезон.

„Това, което съм преживял са незабравими емоции. Сега съм на друга вълна и се надявам да изпитаме още хубави момени без значение на това, че сега съм извън терена“, сподели Топузаков.

Елин Топуказов има шест Купи на страната , а за настоящия тим на „сините“ казва: „Всички момчета, събрани в отбора са футболисти с качества. За манталитета – това също го носиш, но и се изгражда с победи и трудни мачове, които си измъкнал с воля и характер.“

За сблъсъка с Несебър на осминафиналите на турнира Топуказов коментира: „Едно подценяване може да усложни много мача. Във всеки мач трябва показваш своята сила. В един мач за Купата, в който може да се случи всичко, не трябва да се допускат изненади. Срамът после, ако се стигне до такова нещо, за всички нас е огромен.“

Мачът Несебър - Левски може да наблюдавате пряко по Diema Sport 2, както и онлайн на платформата Gong Play, и да следите с Gong.bg и в ефира на Дарик радио.