Левски достигна без проблеми до четвъртфиналите в турнира за Купата на България, след победа над Несебър като гост с 3:1. 

"Сините" изиграха добър мач край морето, и продължават да са без загуба вече два месеца.

Несебър, лидер в Югоизточната В група, претърпя първото си поражение за сезона,  и отпада, след като отстрани по-рано Пирин.

Левски не остави никакви съмнения за намеренията си в двубоя за Купата, и след като се измъчи в предишния кръг, сега бързо си реши нещата. Всички четири гола паднаха в рамките на 20 минути през първото полувреме.

Умар Диаби и Мигел Бедоя движеха нещата в атака за столичани, а Божидар Краев се развихри на върха на нападението.

Именно Краев откри резултата в 13-та минута, след атака на Диаби отляво, той пусна успоредно на голлинията, и там Бедоя технично с пета продължи към Краев, за да се разпише младокът от непосредствена близост.

Несебър не се затвори в нито един момент, но бе наказан, и получи нови два бързи гола в 27-та и 28-та минути. Мигел Бедоя покачи резултата с техничен удар от дъгата пред пеналта, а Божидар Краев реализира втория си гол в мача, и трети за Левски малко по-късно. Де Нойер изведе Краев отдясно в пеналта със страхотно подаване, и той също технично прати топката в далечния ъгъл на вратата.

Николай Костов намали пасива на Несебър с точен удар от пряк свободен удар в 32-та минута.

До края на полувремето Радослав Цонев и Краев отново опитаха да покосят Андонов, но в крайна сметка полувремето приключи при 3:1 за Левски.

"Сините" свалиха леко оборотите след почивката, и Цонков и Грозев имаха нелоши ситуации пред Йоргачевич, но стражът на Левски бе на място.

По един по-опасен удар - на Ради Цонев и Николай Костов - си размениха двата отбора в минутите около 60-та.

Мачът продължи да е двуостър, и имаше атаки към двете врати до последно, но до повече голове не се стигна. Страхотен удар на Бедоя в 79-та минута можеше да промени малко цифровото изражение на нещата, а Цветомир Цонков задържа вниманието на Йоргачевич с добър шут в 86-та минута.

Това обаче бе всичко в двубоя, и Несебър и Левски спокойно изчакаха последния съдийски сигнал на Георги Кабаков, за да приключат спора.