Наставникът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на своя тим при победата с 2:0 над Септември.

„Трябва да поздравя футболистите, тактически играха много добре и в двете фази. МОжехме много по-рано да успокоим мача и да вкараме втори гол. Една ситуация, и в кръга на шегата, видяхме, че можем и с десет души да запазим суха мрежа. Доволен съм от всички. Те направиха това, което трябваше - да победим”, сподели Топузаков.

„Във футбола всяка една ситуация може да преобърне мача. Нормално бе да имаме някакво притеснение, че оставаме с човек по-малко. След промяната на постройката и влизането на резервите, не допуснахме хаотични центрирания пред нашата врата. За мен Левски изглежда много добре. Далеч съм от мисълта да коригирам нещо в играта”, допълни той

В такива мачове, всичко друго освен победата щеше да бъде провал и нямаше да се приеме от нашата публика, още повече навръх годишнината на Георги Аспарухов.

Всеки един футболист липсва, още повече Анди Краев и Анди Кръстев. Сега се отваря шанс за новите футболисти, които ще влязат на техните места. Сметки не си правим, но ще се опитаме да спечелим максимален брой точки. Има плейофи с равностойни отбори, там всеки ще губи точки. Така че каквото си заслужим, там ще бъдем в крайното класирането”, завърши Елин Топузаков.