Българският топ стрелец Димитър Бербатов даде своята прогноза за това как ще изглежда призовата четворка в края на сезона във Висша лига.

Бившият играч на Манчетсър Юнайтед даде интервю пред английската преса, в което коментира как ще изглежда крайното класиране в Англия. Изборът му за шампион падна отново върху „синята“ част на Манчестър и отборът на Пеп Гуардиола. Бербатов също така не даде никак оптимистична прогноза за шансовете на бившия си клуб за новия сезон.

„За съжаление мисля, че отново Сити ще грабнат титлата. След това ще е Ливърпул. Те ще са първите два отбора в класирането“, заяви Берба.

„Ще сложа Тотнъм и Челси като последните два отбора в топ 4. Нареждам Челси толкова високо, защото гледах няколко техни двубои под ръководството на Франк Лампард и много бях впечатлен от неговата философия“.

„Извън четворката ще са обичайните заподозрени в лицето на Арсенал и Манчестър Юнайтед. Надявам се някой от отборите извън тази 6-ца да успее да се намеси. В това число се сещам за Уулвърхемптън, много ми хареса отбора през изминалия сезон. Надявам се, че участието им в Лига Европа няма да им попречи“, завърши юношата на ЦСКА.