Главните актьори в "Гунди - Легенда за любовта" Александра Свиленова и Павел Иванов посетиха събитието "Магията Гунди" на стадион "Георги Аспарухов". 

"Присъствието тук винаги е удоволствие. Присъствието тук всеки следващ път доказва, че любовта към футбола, любовта към този клуб е неизчерпаема. Пожелавам на всички привърженици на футбола на още много победи на техния любим клуб", каза Павел Иванов, който играе Георги Аспарухов. 

startphoto.bg
29 снимки

"Беше огромно предизвикателство да пресъздадем тези роли. Ние отчитаме отговорността си, но беше чест и привилегия да бъдем част от това", сподели Александра Свиленова, изиграла Величка Маркова. 

"Това, което ни съпътстваше, беше голямата любов на екипа зад нас, екипът зад камерите. Тези ескперти направиха невъзможното - възможно", добави Иванов. "Благодарността ни към хората, които снощи бяха в Арената, е безгранична. Тези, които предстои да видят филма, се надявам да го посрещнат с тази любов и да усетят духа на уважението и увереността, с която сме го създали". 

"Аз искам да благодаря на всеки, който ще стане част от това от това нещо", сподели актрисата. 

"Трудностите не бяха малко, но удоволствията повече. Едно от големите удоволствия за мен беше да имам честта да стъпвам по зеления килим, да се опитам да заиграя футбол под ръководството на г-н Станислав Ангелов. Това беше много приятно за мен, защото имам своя история в спорта", каза Иванов. 

"Много се радвам, че до себе си имам този професионалист на име Павел Иванов. Беше удоволствие", разкри Александра Свиленова. 

"Любовка към Георги Аспарухов няма лимит, няма край. Отговорността е такава, че се постарах с уважение и смирение към неговото семейство и неговите привърженици, да постъпя така, че филмът да изглежда така, както изглежда в момента", завърши Павел Иванов.