Сборният журналистически тим Медия Юнайтед се върна на победния път в мачовете от Столичната аматьорска лига, която се организира от Българската асоциация по мини футбол. В мач от поредния кръг медийния тим спечели с 4:1 над FC Sport City. Това бе и първи мач на Sport City в лигата, като този тим замени един от досегашните участници в първенството. Момчетата от новосформирания тим обаче имаха лошия късмет да срещнат на старта Медия Юнайтед, който загуби първи точки в първенството миналата седмица след грешна стъпка и реми 2:2. Този път обаче медийният отбор не срещна особени трудности и след попадения на Бисер и Ясен Тошеви от Спортал, Петър Мисов от Ринг и Светлин Йочев от Канал 3 стигна до победата.

Този успех остави Медия Юнайтед в позиция удобна за атакуване на първото място. В момента лидери в класирането са отборите на Барса и Делта с 18 точки, а Медия Юнайтед има 2 точки по-малко.

В началото на следващия месец стартира и първият турнир LEGEA Cup, в който Медия Юнайтед ще участва. От началото на този сезон журналистическият тим се облича с италианската марка LEGEA и на практика това се очертава като домашен турнир.