Отборът на Локомотив (Мездра) утре сутринта ще замине за 5-дневен лагер в Швейцария. Старши треньорът на мездренчани Войн Войнов ще заведе група от 20 футболисти, сред които не е капитанът на тима Предраг Пажин, който има ангажименти в България.

На 13 ноември (петък) от 18.00 часа местно време „железничарите” ще играят контрола в Берн с лидера в тамошната Суперлига Йънг бойс, а на 17 ноември (вторник) от 17.00 часа - с десетия в таблицата Аарау. "Червено-черните" ще се завърнат на 18 ноември.

Сред избранниците на Войнов не попаднаха младежките национали Исмаил Иса и Страхил Попов, както и чужденците Майкъл Тевия и Абудрамане Бамба. Преди няколко седмици офанзивният халф Цветомир Матев се е разбрал с шефовете на тима, договорът му да бъде прекратен по време на зимната пауза. В последните дни десният бек Мартин Дечев също не се е появявал на тренировки. Както се знае, той е преотстъпен от ЦСКА, а наскоро претърпя операция на херния.

Въпреки, че Локомотив се намира в тежко финансово положение, а играчите имат да получават по три заплати, ръководството все пак е успяло да уреди престижния лагер в Швейария, като всички разходи ще бъдат поети от домакините.

Вратари: Христо Иванов, Йордан Линков

Защитници: Николай Христозов, Милчо Макенджиев, Цветан Зарев, Станимир Господинов, Здравко Станков

Халфове: Страти Илиев, Любомир Тодоров, Димитър Петков, Виктор Софрониев, Даниел Моралес, Анатоли Тодоров, Владислав Узунов, Иван Минчев, Атанас Трендафилов

Нападатели: Георги Каранейчев, Боян Гайтанов, Борислав Хазуров