В интересен и любопитен стил, официалният сайт на Литекс описа и изнесе пред обществеността любопитни детайли относно самоличността и характера на новия наставник Миодраг Йешич. От информацията се разбира, че сърбинът е „много възпитан и цивилизован човек”.

Всъщност ето и целият абзац:

Поради зачестилите писания за новия треньор на ПФК Литекс Миодраг Йешич, че е конфликтна личност и някои клубове се опасяват, че ще има нападки и удари под кръста в медииното пространство, ръководството на ПФК Литекс най-отговорно заявява, че не търси евтина реклама в медиите. И отдавна е доказало европейско поведения и респект спрямо отсаналите клубове, съдии и отговорни фактори във футболния процес в България и Европа.Г-н Йешич е много възпитан и цивилизован човек и и категорично заяви пред ръководсктвото,че всичко ще бъде по европейски, коетое в тон с европейските принципи на ПФК Литекс.

Цялото ръководство на Литекс стои под груповия подпис.

Вчера пък в леко ироничен стил, също на официалната си страница, „оранжевите” уточниха, че месечната заплата на Йешич ще бъде 200000 евро. Уточнението бе по повод възникналите спекулации относно месечното възнаграждение на новия треньор.