Трима от футболистите на шампиона Литекс показаха част от най-любимите си хора. Екипът на Гонг, отразяващ финала за Купата на България между Берое и Черноморец Поморие, който се игра в Ловеч, забеляза няколко интересни двойки на трибуните.

Най-нетърпеливи бяха младите. Половин час преди първия съдийски сигнал на централния сектор акостира младият талант на „оранжевите” Георги Миланов, повече погледи обаче събра атрактивната му приятелка. Двамата се бяха решили в лятното розово. Влюбените предпочетоха да заемат места далеч от хорските очи.

Най-добрият бразилец в А група през този сезон Дока реши да изгледа финала в семейна компания. Тъмнокожият бързак изведе на въздух половинката си, която не се отлепяше от него, за разлика от повечето защитници в България, които не могат да го озаптят на игрището.

Бившият национал Петър Занев имаше далеч по-отговорна задача на стадиона. Защитникът се беше ангажирал с охраната на своя малък син – Димитър, който явно вече е запален по футбола. Въпреки шума, който феновете на Берое вдигаха едно от последните „попълнения” в Литекс изгледана чинно битката за купата. Съпругата на Занев Стоилка не изпускаше най-скъпите си мъже от поглед.