Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели след класирането на тима за четвъртфиналите на турнира за Купата на България, че мачът с Несебър, завършил 3:1 за Левски, е заприличал на контрола.

„Заприлича ми по-скоро на контрола, отколкото мач за Купата. Може би по-скоро този час, който е твърде ранен се отрази. Всичко беше спокойно, бързо вкарахме три гола и от там стремежът беше с минимум усилия да се задължи резултатът. Един мач е, трябва да го вземеш“, коментира Стойчо Стоев.

Попитан, дали е останал доволен от раздаването на футболистите, треньорът отговори: „Някои - да, някои – не.“

Дали е имало шанс за изравняване от страна на Несебър, Стойчо Стоев каза: „Трябва да гадаем, хипотетични да говорим. През първото полувреме особено имахме още възможности. Можехме и да си улесним мача още първото полувреме. Пропуските някой път и на умение се дължат, някой път на липса на концентрация или на самата ситуация. Комплексни са нещата.“

„Все още юношите са колебливи в изявите си. Когато направят силен мач, на следващия са по-слаби. Да кажем, че това е резултат на растежа, това непостоянство. Надявам се с времето да се наложат“, каза още Стойчо Стоев, а по повод Мики Орачев и дали има интерес от други отбори към него, заяви:

„Не, не, не знам, чета по вестниците. Разбира ги от вестници, а би трябвало аз да ги знам тези неща като треньор. Много спекулации има, които не отговарят на истината“