Легендата на ЦСКА Димитър Пенев отново присъства на жребия в турнира за Купата на България, след като пропусна тегленото миналия кръг, когато „червените“ се противопоставиха на Лудогорец. Пенев изрази своето задоволство от изтегления жребий. „Доволен съм от това, което изтеглихме. Бях предвидил Мездра или Етрополе. Наскоро премиерът беше в Етрополе. Чувстваме се от една страна напрегнати, защото той ни предупреждава 2-3 пъти. От друга страна ще бъдем радостни, защото школата на Стоичков е там и ще видим някои млади кадри на ЦСКА в Етрополе“, каза Пенев.

Той не пожела да коментира обстойно въпрос дали това не е дерби между ЦСКА и ЦСКА-Възраждане. „Не ме засяга. Това е на друга основа. Интересуваме да играят по-добре футболистите и да видим някой юноша. Не съм по лова“, допълни Пенев.

„Съгласен съм да се играе до 20-ти, до 25-ти декември, ако има възможност. Искаме да бъдем в Европа във футбола, сега ще предвиждаме дали ще има мъгла или дъжд. Нека се играят повече мачове, защото имаме в клубовете доста млади, опитни футболисти, а и чужденци, които трябва да се проверят в този период дали стават за нашите отбори или не стават“, завърши специалистът.