Президентът на Славия Венцислав Стефанов не бе особено многословен, след трудната победа на неговия тим над Вихрен след изпълнение на дузпи в турнира за Купата на България.

„Измориха се и двата отбора, нямаше нещо особено в играта, тежък мач. След като след дузпи се излъчва победител, значи не е било като хората. Очаквах нещата да се решат до 90-та минута, определено. Но и това го има във футбола. Важното е, че победихме,” констатира босът на Славия.

„Всичко е жребий, важното е да играят добре и да побеждават. Амбициите на Славия са да побеждава във всеки мач. Турнирът по принцип е най-бързият път до Европа,” добави той за евентуален следващ съперник на тима.

„Не ми хареса играта на Славия, нямаше почти нищо от това, което показахме срещу Черноморец. Единственото, което ми хареса, е това, че продължаваме,” добави президентът на „белите”.

„Какво ни очаква, ще каже жребият. Ако се паднат отбори от Б група – Ботев Враца, Марек – не вярвам да са по-силни от Вихрен, където има опитни футболисти, които знаят да играят футбол,” завърши Венци Стефанов.