Един от любимците на публиката на ЦСКА от близкото минало Велизар Димитров заяви, че ще подкрепи протеста на "червените" фенове в сряда преди мача-реванш от полуфиналите за купата на България срещу Берое.

"С най-голямо удоволствие ще присъствам на протеста в сряда. На първия протест миналата есен не бях в България, но сега ще бъда на първа линия. Обичам ЦСКА още от дете и винаги ще продължа да помагам с каквото мога", каза Велизар Димитров.

"Със сигурност, когато на човек нещо не му изнася, трябва да протестира. Но най-добрият протест срещу БФС го правят в момента футболистите на ЦСКА. Поредният протест на играчите ще бъде в сряда и те ще покажат, че е направена огромна грешка с изхвърлянето на отбора. Да, бяха допуснати огромни грешки в управлението на клуба, но те не са непоправими и имаше начин да не се стига до това положение. Много пъти съм казвал, че когато дълговете започнаха да нарастват, държавата трябваше да се намеси и да спре всичко това. Тогава дълговете щяха да са много по-малки и да се изчистят", коментира още Велизар Димитров.

"Искам си моя ЦСКА, нямам нищо против една година в "Б" група. Това ще сплоти още повече червената общност и още повече опит за тези млади футболисти. Нека си извървим пътя. И ако може ЦСКА да бъде оздравен, ще бъде най-добре", добави още Димитров./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS