Станимир Стоилов няма да бъде треньор на Левски, докато Тодор Батков е президент на клуба. Това стана ясно от думите на Мъри след загубения финал за Купата на България срещу Лудогорец.

"Аз имах разговор с Георги Иванов, в който му казах, че трябва да изчакам срещата със собственика на Ботев Цветан Василев. Още преди срещата обаче с "любезното съдействие" на г-н Батков отговорът ми беше ясен. Моите думи след като си тръгнах от Герена не се променят. Докато г-н Батков е в Левски, аз не мога да мисля за този клуб", заяви Мъри.

Той бе лаконичен относно дългия разговор, който имаше с новия си колега в Ботев - спортно-техническия директор Димитър Димитров.

"Имахме разговор с Херо, за да измислим идеи и стратегии за работата. Ще трябва да се подобряваме. Имаме нелош отбор, който трябва да доразвием. Ще видим на кои позиции ни трябват хора и ще се подсилим", добави Станимир Стоилов.

От думите му стана ясно още, че Ботев ще започне подготовка на 6 юни, ако отборът започне участието си в Лига Европа от първия квалификационен кръг.