Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев имаше известни претенции към съдийството на Александър Костадинов при победата с 2:1 над Берое в първия 1/8-финален мач помежду им за Купата на България. Според наставника реферът е позволил доста груба игра, което по думите му не е прецедент за тимовете, които гостуват в Разград.

„Обикновено печелим мачовете си с футбол. Лошото, е че другите идват прекалено агресивни. Съдиите също имат известна вина, че позволяват да се играедоста твърд футбол“, каза Стоев.  „Берое не е първият отбор, който идва тук, и от първата минута налага доста груба игра. Дори и да успееш да победиш така, това е временен успех, чисто футболното се губи.“

„Със сигурност, със сигурност ще играят по същия начин на реванша. Ще се опитат да ни пречупят. Надявам се съдиите да бъдат по-взискателни и да позволят да се играе европейски футбол. Не е хубаво, когато другият отбор се опитва да спечели с нефутболни средства. Футболът е за да радва хората и да носи положителна емоция“, допълни Стоев.