Административният директор на Малеш Микрево Кирил Орманлиев изрази своето задоволство от жребия на неговия тим срещу ЦСКА в турнира за Купата на България. Той подчерта, че „червените” няма от какво да се притесняват, тъй като организацията в Микрево е повече от перфектна.

„Много ясно, че сме доволни. Желанията бяха или отбор, който можем да отстраним, или ЦСКА, или Левски. Това всички го знаят. Участието на по-малките отбори в Купата е такова, че всеки знае, че няма как да спечели турнира. Интересът към ЦСКА и Левски е по-голям. Става празник за всеки един отбор”, каза Орманлиев.

„Мисля, че без проблеми можем да посрещнем ЦСКА. Създадохме добри условия. Имаме си сектор за гости. Мисля, че ще се справим. Преди 3 години домакинствахме на едно много голямо македонско дерби със Симитли, събрахме над 3000 човека. Организацията ни е перфектна. Кметът е президент на отбора и държи много на охрана и организация. Секторът за гости е 300-400 човека. Като седящи места са определен брой, но свободни правостоящи се събират. Ще направим ред и организация. Тя стои на първо място”, допълни още Орманлиев.

Административният шеф на Малеш потвърди, че няма да се правят никакви спънки на ЦСКА относно желанието за преместване на двубоя. „Няма никакви проблеми с преместването на мача с ЦСКА. Няма да правим спънки. Те заявиха от по-рано, че искат мачът да се премести и това няма да е проблем”, каза Орманлиев.