Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след загубата от Локомотив София, че няма да коментира съдиите.

„Не видях дали има дузпа. Вие Аз съм казал, че няма да коментирам съдиите. Продължаваме да гледаме напред“, коментира Милен Радуканов.

„Футболистите типично по блгарски манталитет направиха два добри мача и днес свалихме темпото. Затова сме 20 човека, за да се доказват всички. Тези, които имат желание трябва да се доказват и да се раздават на 100%. С двете победи вървяхме във възходяща линия. Това, което говорим го изпълняваха в предните мачове. Разочарован съм като цяло от отбора, защото не показахме това, което тренираме. Срещу Локомотив и Миньор показахме, че можем.“, добави треньорът на ЦСКА.

„Подценихме противника. Помислихме се за големи звезди. Те вкараха дузпата и спечелиха мача. Ние създадохме повече положения. Най-важното е да проведем битката със себе си. Да се стабилизира клубът и отборът. И миналата година се класирахме за евротурнирите и какво направихме. Моята задача и цел е, ако мога да подобря състоянието на отбора, да подобрим играта на отбора. Заченахме нещо и мисля, че вървим по правилния път. Днес направихме една крачка назад. Ако ни оставят време, ще се опитаме да изградим някакъв стил на игра на ЦСКА. Имаме нужда от много хора. Всеки трябва да се докаже на терена. С някои ще се разделим. На полувремето говорихме доста на висок тон. Аз съм супер спокоен. Утре пак съм тук и всички, които искат да се докажат ще получат шанс. Не съм доволен от отношението на целия отбор към мач. Когато победихме Локо Пд и Миньор, изглеждахме като отбор и всички бяха доволни. Индивидуалности няма да коментирам.“

„Не подходихме, както в предните два мача, явно имаше и умора, но не може да се оправдаваме с това“, продължи наставникът на „армейците“.

„Купата вече е невъзможна цел и ще се насочим към следващата ни, която е да изградим млад отбор и да наложим млади футболисти. Мисля, че следващите два месеца ще може да направим това“, каза още Милен Радуканов.