Ръководството на Арда изрази благодарността си към футболистите за раздаването им в мача с ЦСКА, както и към феновете за подкрепата им по време на мача в Кърджали. Ето и какво пише в декларацията на сайта на клуба:

"Един ден след края на 1/8-финалната среща от турнира за Купата на България между Арда и ЦСКА-София, която се игра на "АРЕНА АРДА", ръководството на клуба в лицето на президента Петър Пешев изказа огромна благодарност към футболистите, които се раздадоха и тотално превъзхождаха отбора на ЦСКА-София през целия мач. Играчите на Стамен Белчев показаха, че гордо носят синята фланелка."

"Поздравления и за уникалната публика, която дойде на стадиона, и въпреки студеното време подкрепяше своя отбор. След два дни предстои отново сблъсък с ЦСКА-София, този път от efbet ЛИГА. Двубоят ще се играе на ст. "Локомотив" в Пловдив."

"Призоваваме феновете на АРДА да не се подават на провокации, а да подкрепят футболистите на Арда. Срещата от 19-ти кръг на efbet ЛИГА между Арда и ЦСКА-София е на 8 декември от 14:15 ч.", пише в позицията на Арда.