В отлично настроение и оптимизъм, футболистите на Черно море проведоха последна тренировка преди двубоя от 1/16-финалите за Купата на България срещу втородивизионния Пирин Разлог.

Заниманието се проведе на стадион "Свети Петър" в Банско, където варненци са отседнали преди мача. Въпреки падналите дъждове, домакините се бяха погрижили да създадат максимално добри условия за "моряците".

Сблъсъкът между актуалния носител на Купата на България и тима от Разлог е в сряда от 16 часа и ще бъде ръководен от рефера Ангел Ангелов.

Треньорът Никола Спасов е измъчван от доста кадрови проблеми. Аут за двубоя са контузените Стенио дос Сантос, Траян Траянов, Мамуту Кулибали и Стефан Станчев. Извън сметките остават още халфът Мехди Бурабия, който е наказан за една среща заради червения картон, получен в шампионатния мач с Литекс, както и Георги Китанов.

По тази причина, а и заради сгъстения календар, Никола Спасов възнамерява да даде шанс за изява на голяма част от играчите с по-малко игрови минути този сезон. Въпреки пълния лазарет с контузени и наказани футболисти, от лагера на "моряците" очакват безавариен старт по пътя към защита на трофея.

Със същата нагласа обаче са и домакините, които са твърдо решени да се докажат срещу настоящия носител на купата и дори се заканиха да елиминират фаворита в този сблъсък.