Изпълняващият длъжността старши треньор на Локомотив Пловдив Петър Пашев не беше доволен от резултата в мача с Ботев Пловдив за Купата на България. Той приключи 1:1 на "Лаута". 

"Черно-белите" водеха с 1:0 до последните секудни, но тогава Александър Колев изравни резултата и остави интригата непокътната до реванша в началото на декември. Ето какво сподели Пашев:

"Да, наистина добрите игри продължават. Искам да поздравя момчетата за сърцатата игра. Определено не съм доволен от резултата. Трябваше този път да победим с разлика Ботев."

"Особено през първото полувреме имахме възможност да сторим това нещо, през второто обаче отстъпихме малко инициативата и така се стигна до равенството. Ботев с 2-3 удара във вратата успяха да върнат едно попадение."

"Наглед едно никакво центриране, заспаха малко нашите футболисти. Случва се. Имаше промени в състав, защото имаме и мач за първенство през уикенда. Всички, които играха, се раздадоха докрай."

"При този резултат в първия мач, развръзката остава за реванша, пък не се страхуваме, че ще играем на Коматево. Ще се опитаме да разпределим силите си между Купата и шампионата, вярвам, че ще успеем."

"Както те можеха да отбележат гол, и ние можехме да го сторим. Развръзката остава за Коматево. Засега се получават нещата, има настроение, желание. Момчетата се раздават. Пак казвам – съжалявам, че ни изравниха по този начин. Ботев ни изненадаха дотолкова, че бяха безобразни първото полувреме", сподели Пашев.