Босът на Славия Венци Стефанов сподели очакванията си от предстоящия сблъсък с ЦСКА за първенството. Двата тима се срещат в събота, като според президента на "белите", съперникът им не е в криза, въпреки трите поредни равенства. 

"Не се надявайте на кризи в ЦСКА. Дали ще си го изкарат на нас, или пък ние можем някак да ги изненадаме е въпрос, който ще намери отговора си в зависимост от настройката на нашите играчи", сподели Стефанов и сподели какви са очакванията му от жребия за 1/4-финалите за Купата на България. 

"На този етап няма слаби противници, но не искам да се падаме с Левски, ЦСКА или Лудогорец. Иначе сега се получиха интересни мачове за Купата. ЦСКА си подцени мача, Ботев също, ние не го направихме, но показахме стари слабости и се разконцентрирахме, след като поведохме", заяви Стефанов. 

Наставникът на "белите" Златомир Загорчич, подобно на шефа си, също коментира тези две теми. Той също очаква тежка битка с "червените" в събота, но се надява на благоприятен изход от нея. 

"Нямам притеснения преди мача с ЦСКА. Те са много силен отбор, но аз се надявам да изиграем един силен мач. Със сигурност ще има умора у момчетата след този развой за Купата. Ние сме група от 18 футболисти и се надявам да ни се получат нещата."

"Срещу Локомотив за Купата сами си направихме мача труден, след като изпуснахме много ситуации. Важното е, че продължихме, но трябва да вкарваме повече. Вярвам, че и срещу ЦСКА ще вкараме", сподели Загорчич.