Наставникът на Локо Сф Димитър Васев заяви след загубата от Локо Пд в първия мач от четвъртфиналите за Купата на България, че съставът му е бил изненадан от агресията в играта на пловдивчани. Специалистът коментира и новините около евентуалния трансфер на Емил Гъргоров в Надежда. Васев каза, че в идните дни /понеделник, вторник/ ще има развитие по случая.

„Не съм доволен, защото отстъпихме инициативата. Агресията ни изненада. Като резултат имаме шансове. Това не е нашата игра. Това, че отстъпихме инициативата не е добре. От това, което аз искам да виждам, нищо не видях“, започна Васев.

„Искаме да водим играта. Това искахме и днес, да държим топката, да имаме пространства, но не се получи днес. Отдавна казах, че отборът има нужда от офанзивни хора. С Емил Гъргоров ще има развитие в понеделник, или вторник. Само Старокин е нов за момента. Мисля, че жълтата му карта не бе тук и затова не бе в отбора“.

„Мачовете от първенството са различни. Нямам претенции към съдийството. Ако се покаже жълт картон за тези падания в наказателното поле, после нямаше да има претенции за дузпа“.

„Цел нямаме поставена. Никой не ни е казал на всяка цена да вземем Купата. Борим се докрая и ако се получи...Днес нищо не видях. Само някакви моменти“, завърши Васев.