Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе съкрушен след поражението на отбора му от Локомотив Пловдив във финала за Купата на България. Той говори и за бъдещето си, тема, която е деликатна от много време, а също така и анализ на срещата бе направен от сърбина.

„Когато дойдем до дузпи, тогава други неща решават мачовете. Защо? Ако искате да коментирам, мача – мога, но защо не победихме – не мога. Всички дадоха всичко, но..”, започна Крушчич.

Антон Узунов
45 снимки

„Друг въпрос е, че не вкарахме гол през редовното време. Имаше напрежение в началото, но ако можем да кажем реално, имахме повечето шансове. И през първото, особено през второто. Енрике имаше прекрасен 100%-ов шанс, но това е футболът. Те нямаха такива шансове, но.. Сега е трудно да се говори, биха ни на дузпи – това е”, подчерта сърбинът.

„Не сме излязли предпазливо, но така се получи. Този мач си беше нервен. Искахме да държим повече топката, но имаше напрежение в играчите и можеше да получим контраатаки. Дори и така, имахме силни моменти. Това е финал, а по принцип в тези мачове няма добри резултати”, каза още той.

Антон Узунов
100 снимки

„Футболистите поискаха сами кой да бие дузпи. Избрахме петима, които сега бият много добре тези удари. Али е вкарвал много за нас, но сега е лесно да се слага цялата вина на него, но това е лош късмет. Не искам да се съжаляваме с този пропуск – най-лесно е”.

„Не искам да говоря за спекулации. Казвал съм и преди това, че ние сме дошли тук да се борим за купа и в първенството да се борим за Европа и там, където е нужно. Не виждам проблем в игрите. Днес така стана, но това е играта. Можеше и да победим. Разбира се, че сега ще ни е трудно, тъй като след три дена играем с Лудогорец и трябва да вдигнем футболистите за този мач, но това е нашата работа. Сега ще работим в психологичен план”, завърши Милош Крушчич.