Баскетболният треньор Тити Папазов отговори на собственика на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, който се изказа в свой стил относно предстоящия сблъсък между двата отбора за Купата на България


Срещата е тази вечер, от 20:30 ч., а Вие ще можете да я наблюдавате пряко по DIEMA SPORT или да следите случващото се минута по минута с Gong.bg.


"Уважения към г-н Крушарски, с който сме приятели, за разлика от много хора, които за получавали от Левски, той даде. Закупи 106 колекционерски билета", обяви Тити. 

"Не искам да изпадам в подробности около играчите, защото нито аз, нито г-н Крушарски разбираме от тези неща", допълни Тити пред "Меридиан Мач".

"Най-важното обаче е друго. Клубът и феновете показаха, че могат да превърнат марката в капитал, да бъде печеливш и неминуемо скоро ще дойдат спонсорите. Скоро Наско Сираков ще разкрие своите виждания за управлението. Вярвам, че ще убеди всички да го последват."

Босът на Локомотив бе категоричен, че клубът няма да даде Купата, а "сините" трябва да си стоят на гара Подуяне. Тити отговори подобаващо на коментара: 

"Уважавам го, но нека знае - Левски ще стигне до Купата, качен на локомотив."