Единственият българин, носител на Златната топка - Христо Стоичков, участва в надхващо видео на ЦСКА преди финала от SESAME Купа на България срещу Левски. Обожаваният от всички "червени" фенове говори преди дуела със "сините" от съблекалнята на ЦСКА, а компания му правеха Христо Запрянов, Димитър Пенев, Сашо Борисов, както и дългогодишният домакин на ЦСКА - бай Добри.

Ето какво каза Стоичков в мотивиращия клип на ЦСКА:

„Уважаеми фенове, футболисти и треньори! Настъпва деня, в който трябва да сте шампиони. Събрали сме се с Ицо Масажиста, бате Митко, Сашо Борисов и бай Добри да ви пожелаем успех, защото ние ви вярваме. Нарочно правим това видео в тази съблекалня, защото оттук е тръгнала историята на ЦСКА“, започна Ицо Стоичков.

„Оттук сме тръгнали всички. Без масажиста и домакина – няма как. Желая много успех и на 15-и Купата да бъде в тази съблекалня“, каза Христо Стоичков.

В надъхващите слова се включиха всички, които бяха заснети, обединявайки се в успех за тима от "Българска армия", а накрая Стоичков говори в съблекалнята преди мач на децата на ЦСКА срещу Славия, отсичайки, че поне един от тях след време трябва да играе за мъжкия отбор от "Армията".