Голмайсторът за ЦСКА във финала за Купата на България Станислав Маламов сподели, че успехът на "армейците" е дошъл заради страхотния колектив в клуба.


"Усещането е невероятно. Пожелавам го на всеки, който се занимава с тази професия. Пред тази великолепна публика, пред толкова души не бях играл аз, а и много от другите момчета. Искам да поздравя всички тях, които ни подкрепят", сподели Маламов.


А в какво се крие силата на ЦСКА според Маламов? "Този юмрук, отборът, като цяло всичко, от първия до последния човек, от човека който се грижи за тревата до Гриша Ганчев, всички хора са допринесли за този успех."


"ЦСКА е марка за българския футбол, най-титулуваният отбор. Като знам и какъв човек стои зад отбора, като ми звънна Христо Янев нямаше как да откажа."


"Всички ние работим здраво, имаме мечти. Мястото на ЦСКА е в А група, виждате, че първенството от 9 отбора няма смисъл. Дори неутралните фенове знаят, че ЦСКА трябва да бъде в А група."


А какво ще бъде бъдещето на ЦСКА? "Гледахме единствено да си свършим работата, не сме мислили за утре, сега ще се порадваме, а ще видим, каквото Господ реши, това ще е."