Спортният директор на Левски Станислав Ангелов се преклони пред агитката на отбора, която според него е помогнала на "сините" да стигнат от 0:2 до 2:2 в 1/8-финала за Купата на България с Черно море. 

В крайна сметка столичани паднаха с 2:3 след продължения, но според Пелето играчите са показали дух и желание за победа точно заради призивите на агитката. Ето и какво написа той в официалния сайт на Левски: 

"След подобен мач е трудно да прикриеш емоцията и разочарованието си. Трудно е да преглътнеш загубата. Хилядите, чието сърце бие в ритъма на Левски, днес преживяха низ от емоции. От миговете на екстаз при започнатия обрат, до разочарованието от крайния резултат и отпадането от турнира за Купата на България."

"Един вик обаче ехтеше с еднакъв ентусиазъм, въодушевление и вяра: "Сърце и душа за Левски София". Сектор "Б" не спря и за секунда да подкрепя отбора. Увлече целия стадион. 120 минути всеки възглас, всеки вик даваше криле на играчите."

"Благодарение на всички по трибуните 11-те на терена повярваха, че 0:2 на полувремето не е загуба. Повярваха, че могат. Защото чуха и видяха, че зад тях стоят техните верни фенове. Защото видяха, че когато са паднали има кой да им подаде ръка и да ги вдигне."

"Битката бе загубена, но не и войната!"

"Тепърва Левски ще има нужда от най-големия си импулс – своите привърженици. Защото времената на трудности извикват на първа линия онези, които са в състояние да преживеят бурята и да излязат по-силни от нея."

"Защото, когато фенове и отбор са едно цяло можем всичко! Левски загуби 1/8-финал за Купата на България, но днес футболисти и фенове се биха заедно. До последната минута. След края на мача пък се изпратиха взаимно с аплодисменти." 

"А това не е загуба за каузата "Левски". Благодарим Ви, "сини" фенове. Бяхте уникални. Бъдете с нас, а ние ще се хвърлим в битката още по-вдъхновени. За Вас и за Левски!", пише в декларацията на сайта, подписана от спортния директор на Левски.