Старши треньорът на ЦСКА – Стамен Белчев, ще направи интересна рокада за реванша срещу Ботев Пловдив от ½-финалите в турнира за Sesame Купа на България. Наставникът смята да заложи на Тобиас Хайнц на върха на атаката за решаващия сблъсък в сряда в града под Тепетата, където „червените“ ще опитат да заличат пасива си от един гол от първия мач.

Причината за това решение е липсата на наказания Фернандо Каранга. Зад него ще действат Матиас Фаетон, Джонатан Линдсет и Улаус Скаршем.

Снимки: Startphoto.bg
88 снимки

Същата тактика беше използвана и в последния мач на ЦСКА, завършил с победа 3:2 над Арда, където Каранга отсъства поради контузия. Хайнц, който не игра в дербито с Левски (3:1), сега ще се завърне в стартовия състав.

Сейни Санянг, който беше изваден срещу „сините“ след удар в главата, вероятно ще участва в мача срещу Ботев Пд със специална превръзка, въпреки че е с наранена глава. Промени в отбраната също са възможни, след като капитанът Юрген Матей показа слаба игра и физически проблеми в последния сблъсък с Левски.