Старши-треньорът на Арда – Стамен Белчев сподели първите си впечатления след поражението от ЦСКА с 0:1 в 1/8-финал от турнира за Купата на България.

„Всички видяха колко е важно да играем в Кърджали. Подкрепата от феновете. Това е дейтвителността. Надявам се в най-скоро време условията да отговоравят и да играем тук", започна той.

"Един от добрите мачове на Арда срещу 1 много добър отбор. В началото един миг невнимание ни коства мача. Момчетата се стараха. Това искам да виждам", продължи Белчев.

"Въпреки ранния гол през по-голямата част имахме добра организация на игра. За съжлание мал шанс в предни позиции", сподели специалистът.

"Бяхме разучили добре ЦСКА. Имахме някои идеи в атака. На момент се получаваха, на момент не. Футболът не е театър. Футболът трябва да се играе с глава, а после с крака", заяви философски наставникът.

"Това че не можем да реализираме стуацииите в по-голяма част от мачове е проблем за нас. Няма да как да доминираме в целия мач. Ще имаме 2-3 положения. Хората в предни позиции трябва да бъдат концетрирани", завърши треньорът на кърджалии.