Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори след успеха над Септември София с 2:1 за SESAME Купа на България и класирането за ¼-финалите. Това беше последен мач за календарната година за „червените“, а сърбинът направи анализ на представянето на тима през първия полусезон.

„Доста труден мач за нас. Слабо първо полувреме, но през втората час имахме силни 15-20 минути, в които решихме всичко. Накрая обаче отново имахме проблеми в последните минути. Мисля, че заслужено продължихме и след месец почивка започваме подготовка и ще видим тогава как ще бъдат нещата“.

start-photo.bg
93 снимки

„Не завършихме по най-добрия начин тази година, но от друга страна разбирам футболистите. От първи юни сме заедно, нямаме никаква почивка, така че и на тях им е нужда от отдих. Вече след започването на подготовка през зимата се надявам да оправим тези неща“.

„Нямам представа, за пръв път чувам. Явно медиите знаят повече“, каза Илич по отношение на спекулациите, че Мено Кох, Енес Махмутович и Жеферсон не попадат в плановете му.

LAP.bg
59 снимки

„Общо погледнато съм доволен от полусезона. На първо място сме, продължаваме за Купата, в битката сме с Лудогорец. Да, имаше мачове, в които не изглеждахме така, както ми се искаше. Мога да посоча мача с Левски, но в крайна сметка най-важното е, че продължаваме да сме в битката за първото място. В Европа бяхме напълно достоен противник на Базел, въпреки че и там можехме да продължим“, каза още Саша Илич.