Министърът на младежта и спорта Радостин Василев поздрави Левски за успеха в SESAME Купа на България. Той заяви, че „сините“ са били по-добри, а след това отговори и на бившия министър Красен Кралев.

„Честита купа на Левски. По-добрият отбор бяха. Надявам се да съм им на кадем оттук нататък и да имат много купи и титли. Като цяло слаб мач, но Левски бе по-силен през второто полувреме и заслужено спечелиха. Радвам се за тях. Левски и ЦСКА трябва да разпределят основните медали и купи в България“, заяви Василев.

„Много хора и емоции. Хубаво е да има толкова публика, но сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката по стадионите в България. Това трябва да се криминализира, че България категорично изостава. Тези бомби и взривове гонят другите хора от стадиона. Трябва да има повече мерки за сигурност. Да, не разполагаме с модерни съоръжения за момента, но трябва да се подобри това. Мисля, че организацията бе на добро ниво. Левски трябва да празнува“, добави още той.

„В моето интервю не съм казвал името на Красен Кралев. Той разпознаел ли се е в него. След като се е има от какво да се притеснява. Не говоря празни приказки. Тежки дни предстоят за него оттук нататък“, каза министърът на спорта.