Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев бе много доволен от играта на своите футболисти след равенството – 1:1, срещу Лудогорец. Пенев призна, че има огорчение, че отборът му не е взел все пак победата срещу шампиона, като той потвърди, че „червените” е трябвало да победят дори с разлика.

„За мен играхме по-добре и заслужавахме да победим в този мач. И поне с разлика, но както винаги споделяме, дали треньори и футболисти, това е игра на голове. 1:1 – мачът е отворен, имаме втори мач и продължаваме в същата линия”, започна Ел Голеадор.

„Това е добре, че превъзхождаме в статистиката. За 4-5 тренировки това е положителна оценка за тях. Изпълниха прекрасно всички указания и просто ни липсваше гола. Предполагам, съжаляваме всички. Разбира се, че искам такъв ЦСКА да вижда. Аз съм треньор, който обича агресивната игра, атакуващият футбол. Това го показва. Този футбол обичам и така тренирам момчетата”, продължи той.

„Радвам се, че бързо се адаптираха към това, което им се задава. Искам да ги похваля, защото го заслужават. Играха много добре, много добре. Ние ще продължим да играем така във всеки един мач. Не се отклоняваме”, акцентира Пенев.

„Не се шегувам. Остават целите шампиони, купа. Целите са поставени, тренираме и само работа”, амбицирано заяви Любо Пенев.