Наставникът на ЦСКА – Алън Пардю, заяви пред журналистите пред стадиона, че няма да отговаря на въпроси за следващия сезон. Английският специалист сподели, че вярва, че неговите футболисти са дали всичко, но финалът е тръгнал по добър начин за Левски.

„Мисля за футболистите, не се справихме достатъчно добре. Левски бе по-добрият отбор. Както казах те бяха по-добри, направиха мача много труден за нас. Трябва да отбележим, че техният гол беше след рикошет“, започна Пардю.

„Трябваше да намерим начин да се справим с халфовете им. За съжаление имахме нужда от повече действия от офанзивните ни играчи. Вион беше един от най-добрите за нас“, продължи той.

Антон Узунов
28 снимки

„Играта бе много накъсана, това ни попречи доста да реагираме след гола. Много труден ден беше за нас. Не мога да мисля за бъдещето си. Ще помоля за повече респект и да не питате за тези неща. Насочваме се към следващите два мача“.

„Мисля, че технически не бяхме добре. Понякога просто мачът не върви и изглежда, че играчите не дават всичко от себе си. Аз съм убеден, че те се раздадоха. Няма да отговаря колко играчи ще останат в ЦСКА. Нормално е феновете да не са доволни, загубихме дерби срещу вечния враг. Това е положението в момента. Няма да отговарям на въпроси за следващия сезон“, завърши Пардю.