Временният наставник на ЦСКА - Алън Пардю, за пореден път заяви готовността си да застане начело на тима. Специалистът коментира класирането на финал за SESAME Купа на България, след като неговият отбор премина през Славия.

"Няма извинение за начинът, по който започнахме мача. Важен е резултатът. Имаме добри новини. Баи е в болницата, но е контактен", призна Пардю. 

"Първият гол ни шокира и след това футболистът вкара неочаквано фантастичен гол. Знаехме, че ако отбележат трети гол, ние ще сме аут от турнира. Затова се опитахме да създадем няколко шанса. Но беше трудно за гледане, няма да лъжа." 

"Не мога да променя увереността в тима. Добре, че взехме този резултат в първия мач, защото иначе щяхме да отпаднем пред нашите фенове." 

"Исках просто да гледам полуфиналите, нямах представа, че ще бъда мениджър. Ще се прибера при семейството си през уикенда, ще говорим и след като се върна, ще се видя и с ръководството. Момчетата са страхотни, харесва ми да работя с тях. Ще се върна в понеделник, надявам се като мениджър. Мисля, че имаме ресурсите и страстта да се опитаме да се подобрим. Освен това, бих искал да съм сигурен, че нещата, които искам да се променят, ще се случат", допълни Пардю. 

"Доволен съм от Асен Дончев. Той дойде при мен и заяви, че иска да бие дузпа. Това ми харесва, това е увереността, от която имаме нужда." 

"Твърде уморен съм, че да мисля за съперник за финала. Миналата година бе страхотно, феновете ни са невероятни, така че няма значение срещу кого ще се изправим", завърши специалистът.