Футболистът на Локомотив Пловдив Момчил Цветанов даде оценката си за победата с 3:0 над Балкан Ботевград за Купата на България. 

"Отвън изглеждаше лесно, но отборът на Балкан се опита да се защитава през повечето време. Теренът не бе в най-доброто състояние и това изравни силите,  но ние показахме класа и заслужено продължваме напред."
 
"Акрапович от самото начало искаше агресия от нас, да вкараме бърз гол, да диктуваме темпото. Мисля, че се справихме добре."

"С конкуренцията се раждат качеството и постоянството в отбора. Нека играе този футболист, който е в най-добра форма. Имаме цели, които преследваме", заяви Цветанов.

"Апетитът идва с яденето, а ние сме гладни за успехи. Дано продължим с тази серия, с мотивацията и да се надяваме, че ни очакват още по-хубави дни." 

"Срещу Витоша също излизаме да се надиграваме, да играем аткрактивен за окото футбол, да вкараме бърз гол и така да си отворим повече възможности. Имаме голямо качество в предни позиции. Това ще бъде един мач на грешки, надявам се, че ние сме по-окомплектовани и обиграни, с по-добри изпълнители. Дано се поздравим с успеха", завърши Цветанов.