Членът на борда на директорите на ЦСКА МилкоГеоргиев заяви, че отборът ще стане шампион на България през следващия сезон.

„Много сме щастливи. В края на годината го очаквахме. Не го очаквахме в началото на годината. Тези момчета извършиха революция в българския футбол. Нещата се получават с желание и раздаване“, коментира Георгиев.

„Искам да благодаря на г-н Гриша Ганчев, който 24 часа в денонощието живее с ЦСКА. Надявам се, че трудните моменти отминаха. Истината е, че прекалено много негативизъм и злоба се изсипа върху нас. Искрено се надявам, че спекулациите относно бъдещето на ЦСКА ще спрат. ЦСКА трябва да бъде в елита на българския футбол независимо дали ще бъде ПФК или ФК. Спекулациите няма да спрат, докато нещата не приключат. Настоящата ПФК е умряло и то не съществува. Няма как да продължи пътя си като юридическо лице“, добави членът на борда на директорите на ЦСКА.

„Първо смятам, че амбициите на Гриша Ганчев не стигат до една купа на България. Смятам, че ЦСКА ще спечели следващата шампионска титла на България“, каза още Милко Георгиев.