Наставникът на Черноморец Балчик – Мартин Христов, показа самочувствие след загубата от ЦСКА в турнира SESAME Купа на България с 0:3. Младият специалист сподели, че целта пред тима му е била да отстрани „червените”.

„За да победиш един отбор като ЦСКА, трябва да имаш малко и късмет. Някои хора да направят мача на живота си, и да се възползваш от ситуациите си. Излязохме по начин, по който да отстраним тима на ЦСКА. Когато обаче мачът започне по най-лошия начин е трудно. Получи се неразбирателство и мача стана разли1ен за нас. Ако бяхме задържали резултата на полувремето, можеше да очакваме нещо през втората част. Поздравявам играчите си, през второто полувреме играхме по добре”, коментира той.

„Имахме план как да противодействаме, как да играем в отбрана и как да изнасяме топката. Мисля, че донякъде нещата се получиха. Изнасяхме добре топката срещу скъпоплатените играчи на ЦСКА. Най-много съм разочарован от първия и третия гол. Няма как да вземеш мача, когато допускаш такива грешки. Позитивите може би бяха феновете. Виждате колко хора се събраха днес. За първи път тук идва гранд от София и стадионът е толкова ълен. За нас беше щастие да участваме в един такъв мач”, завърши Христов.