Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев коментира поражението на „червените“ с 0:2 в първия полуфинал за Купата на България от Левски. Майкъла определи разликата като сериозна, но все пак отбеляза, че във футбола всичко е възможно.Илиев отбеляза още, че един от лидерите на тима от Герена - Габриел Обертан - е надиграл състава от стадион Българска армия. 

„Мисля, че мачът с Лудогорец ни се отрази негативно на самочувтсвието на отбора. В двата имаше един футболист - Обертан. това е футболистът, който е направи разликата. Личи си, че няма равностойни заместници на отсъстващите. Не Делио Роси надигра Стамен Белчев тактически, а Обертан надигра ЦСКА. Това са възможностите след тежкия мач с Лудогорец, който загубихме в края. Това им повлия на самочувствието“, започна Майкъла.

„Много малък шанс има за класиране. 2:0 между Левски и ЦСКА е сериозна разлика. Трябва да бием с 3:0, но всичко е възможно във футбола. Видяхме Барселона - Рома“, добави Майкъла.  

„Не може да е нулева година, защото ние в първенството сме с голяма разлика пред Левски. Без трофей...Отдавна и двата тима не сме печелили трофей. Купата бе най-близка и за двата отбора“, каза още Георги Илиев.