Халфът на Ботев Пловдив – Лъчезар Балтанов, беше много доволен след успеха на неговия отбор над Етър и продължаването напред за четвъртфиналите в Sesame Купа на България. Балтанов говори за влиянието на Душан Керкез, след като той пое пловдивчани и как треньорът е променил настроението сред футболистите.

„Държахме контрола през целия мач и създавахме доста ситуации. Второто полувреме вкарахме за 0:2, а накрая имаше лек смут при нас и дадохме криле на съперника. С контраатаки си решихме мача и чакаме следващия съперник за купата. Керкес допусна това при нас с нужното настроение и допринесе за успеха. Той вярва във всеки един от нас и ние му се отблагодаряваме“.

start-photo.bg
28 снимки

„Далеч съм да давам оценки на треньора. Постигаме добри резултати и се радваме на това как играем. Акере влезе и веднага повлия на резултата, но всеки играч е важен. Поздравявам прекрасните ни фенове, които ни подкрепиха днес“.

„За мен е изключителна чест да работя с Ивелин Попов. Знам какъв футболист, човек и лидер е. Щастлив съм, че в края на кариерите ни играем в един отбор и постигаме целите си заедно“, завърши Лъчо Балтанов.