Предводителят на Хебър – Любослав Пенев, остана много доволен след драматичния успех на неговия отбор с 2:1 срещу Левски от осминафиналите за Sesame Купа на България. Ел Голеадор се скъса да хвали своя тим след триумфа над столичани и дори засегна тревожната тема около тима му, свързана с бъдещето на Хебър на футболната карта у нас.

„Сили има, тъй като сме подготвен отбор. Играем добър футбол и днес изиграхме отличен мач. Фактът, че не направихме промени 90 минути значи, че играхме добре. Мачът се играе, докато съдията не даде последен съдийски сигнал. Не е нормално 2023-а година осминафинал за Купата и да няма ВАР“, започна Пенев.

startphoto.bg
85 снимки

„Момчетата се раздадоха и показаха дисциплина, характер и отборна игра. Искам да виждам непрестанно това. Днес направихме много силен мач и отстранихме един от фаворитите за спечелването на турнира. Разбира се, че има и забележки. Това е ежедневен процес, върху който работим. Хваля момчетата, тъй като тренират и се влагат много в тренировките. Това се показва на мачовете и това е линията, която следваме. Винаги казвам, че трябва да проблемите извън съблекалнята. Аз винаги ще разбера кога не сме наред с главата. Нито футболистите, нито треньорския щаб се влияем. Нямаме информация и ситуацията е неясна. Въпреки всичко, показваме, че се справяме добре. Дай Боже скоро някой да каже нещо. Да не стане само от „умрел писмо“, продължи Любослав Пенев.

„Изиграхме много добър мач и направихме частичен успех, тъй като не сме спечелили Купата. Вървим много добре и очакваме следващите мачове. Ние сме тук от 9 месеца и извършихме много добра работа. Дай Боже да не се изхвърли в канала. Никой не вярваше, че отборът ще бъде спасен. Не само не изпаднахме, дори не играхме бараж. Започнахме добре сезона и продължаваме в добра форма. Остава един мач и ще го изиграем възможно най-добре“, завърши Пенев след триумфа над Левски за Купата.