Култовите изказвания след тегленето на жребия за Купата на България валят едно след друго. След Димитър Пенев и Венци Стефанов, президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски също блесна с лафове. 

Неговият тим ще играе с Дунав в Русе на 1/8-финалите, които ще се проведат в края на октомври. Малко преди това пък "смърфовете" гостуват на Градския стадион край Дунава и за мач от вътрешното първенство. 

"Ще си изкараме една седмица почивка в Русе, ще хванем малко рибка на Дунава и ще си се приберем доволни в Пловдив. Няма какво да ме питате за амбиции, при мен винаги са първо място и победа. Затова ще печелим Купата", заяви доволният Крушарски. 

Той сподели, че в момента е във финалната фаза на своя 5-годишен план за Локомотив Пловдив и трябва да се изчака още малко, за да се видят резултатите от него. 

"Доволен съм от показаното от Локомотив, личи си и по резултатите. Помните ли, когато казах, че Локомотив до 5 години ще играе в Европа и ще се самоиздържа? Сега е четвъртата година от обявяването на плана и резултатите ще ги видите скоро. Виждате, че вървим във възходяща линия", сподели още ексцентричният бос на пловдивчани.