Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде своето мнение за жребия за ½-финалите в турнира за SESAME Купа на България, който отреди „орлите“ да се изправят срещу тима на Левски.

Румънецът оцени шансовете за продължаване и на двата отбора като равни и обяви, че по-добрият отбор ще се класира за финалния двубой.

Антон Узунов
20 снимки

„Тежък жребий, както е нормално за един полуфинал. Играем с Левски, който в последните месеци се справя много добре. Има добри футболисти, ще стане една интересна среща и най-добрия отбор ще се класира на финала“.

„Няма значение къде и кога играеш. Важно е, че и двата мача трябва да играеш на ниво. Който се представи най-добре в двата мач, ще отиде на финал. Ние всяка година се борим за всичко. Да станем шампиони, да спечелим Купата, да участваме в евротурнирите. Купата е важна за Лудогорец, както и първенството“.

„Важно е да стигнеш финала, няма значение срещу кого играеш. Шансовете са 50/50. В полуфиналите има добри отбори и не можеш да кажеш кой отбор е фаворит“, заяви Моци след жребия.